Möödunud aastal AS-i Tallinna Lennujaama poolt ellu kutsutud Rohefoorum toimub taas ning sel aastal on ettevõttega ühinenud lisaks Rohetiigrile ka AS Tallinna Sadam, AS Eesti Raudtee ja OÜ Rail Baltic Estonia. Transpordisektori Rohefoorum toimub juba 04. mail algusega kell 10:00 Vanasadama kruiisiterminalis.

Kiiresti muutuvas maailmas ei ole jätkusuutlikkus ja vastutustundlik ettevõtlus oma kohta kaotanud. Vastupidi, see on olulisem kui kunagi varem. Eesti transpordisektori ettevõtted on otsustanud seljad kokku panna ning üheskoos tegutsedes anda oma panus nii süsiniku- kui ka kliimaneutraalsuse saavutamisse.

Seekordse Rohefoorumi fookusteemaks on keskkonnasõbralikud ehitus- ja arendustegevused – kuidas on see võimalik? Päeva jooksul annavad erinevate Eesti transpordisektori ettevõtete juhid ülevaate sellest, kuidas nemad keskkonnasõbralikult ja jätkusuutlikult ehitavad ning Eesti väravaid arendavad. Juttu tuleb ka Euroopa vaatest ja ootustest sektori rohepöördele ning Rohetiigrite ehituse teekaardist.

Päeva teises osas toimuvas kahekõnes kuuleme “Tallinn – Euroopa Roheline pealinn” tegemistest ning aset leiab ka laiem aruteluring teemal „Transpordisektori tulevik – uued väljakutsed ja võimalused“. Paneelis võtavad sõna Transpordiameti, Vesinikuoru, Skepast ja Puhkimi ning Verston Ehituse esindajad. 

Rohefoorumit juhib Annika Arras.

Huvilistel on end võimalik Rohefoorumile kirja panna SIIN. Registreerimine on avatud kuni 24. aprillini.

Ürituse täpsem kava on leitav SIIT. Üheskoos loome rohelised väravad Eestisse!